BLOG

<< terug

Begrip van de maand juni 2010: PLUISJE

Deze maand is het dan eindelijk zover: het WK voetbal en de warme zomer zijn begonnen. De zon zengt en de beeldbuizen zingen. Verder tieren pluisjes welig. Overal in de straat en het park zweven ze voorbij. Mijn neus ondervindt hier enige hinder van. Anders is dat voor een ander Pluisje. Dat maakt Ėtot nu toe- een andere Neus juist heel blij.

Zwevend langs tegenstanders schonk Diego Armando Maradona ArgentiniŽ in 1986 de wereldtitel met een kapsel dat uit pluisjes leek te bestaan. Dansend langs de dugout is hij nu als bondscoach opnieuw dichtbij succes. In 1986 was Carlos ĎDe Neusí Bilardo de bondscoach. Hij wordt nog altijd beschouwd als Diegoís voetbalvader. En Het Pluisje maakte De Neus zielsgelukkig.

Zoals gezegd wordt mijn neus minder vrolijk van zomerse pluisjes. Het WK en de warme lucht maken echter alles goed. En hoewel ik natuurlijk hoop dat Oranje ze in de finale verslaat, zal ik er gerust om kunnen glimlachen als ArgentiniŽ wereldkampioen wordt. Want dan zegeviert een Pluisje nadat het van een Neus heeft geleerd hoe.

Pluisje in vlucht
Pluisje in vlucht
<< terug

Pepijn de Boer MA

T: +31 (0)20 3201326

© 2009 LangPep.nl - design by rem-art - powered by webenable