BLOG

<< terug

Begrip van de maand augustus 2011: ONSTUIMIG

Ons klimaat verandert. Het wordt extremer. Hardere wind, broeierigere hitte, killere koude, dikkere regen, fellere zon. Mijn verstand staat erbij stil dat er nog steeds mensen zijn die het broeikaseffect ontkennen. Verder vind ik over het weer praten maar suf. Nu past het bij mijn maand. Want die was ook onstuimig.

Ik leef onstuimig. Daarom kan ik zo genieten van het Nederlandse weer dat ik er toch een paar zinnen aan wijd. Onstuimig doen is uit het niets versnellen en plompverloren tot stilstand komen. Dat doe ik graag. Het meeste gebeurt in mijn hoofd, maar soms komt het ook lichamelijk tot uiting. De onmogelijkheid om stil te zitten hoort daarbij. Alles geven in een moment van vuur. De impuls volgen. Soms ook de impuls juist laten varen. Dat kan ook mooi zijn. Ik probeer het te leren.

Want alleen al het omarmen van een onstuimig idee biedt ook geluk. Volgende zomer fiets ik met vier vrienden vier steile Alpentoppen op. Komend seizoen help ik mijn dames aan het kampioenschap. Morgen verKlaar ik mijn eeuwige vlam de liefde. Vandaag neem ik vrij. Nu ga ik naar buiten.

Onstuimige ideeŽn in Londen
Onstuimige ideeŽn in Londen
<< terug

Pepijn de Boer MA

T: +31 (0)20 3201326

© 2009 LangPep.nl - design by rem-art - powered by webenable